Női megerősödés tréning

  • Mindent megteszel a párodért, mégsem értékel eléggé?
  • Lenéznek? Kihasználnak?
  • Nehéz nem-et mondanod?
  • ‘Rosszfiúkat’ fogsz ki?

Ha bármelyik kérdésre ‘igen’ a válaszod, akkor érdemes elgondolkodnod:

  • Vajon mit tehetnél máshogy?
  • Mivel járulsz hozzá a nem-tetsző helyzethez?
  • Hogyan fedezhetnéd fel, hogy mire vágysz igazán?
  • Hogyan alakítsd szuperré az életedet?

Helyszín: Harmónia Ház, Debrecen, Arany János utca 2.

Időtartam: 10 alkalom, alkalmanként 90 perc

Létszám: 1-2 résztvevő. Jöhetsz egyedül, vagy pároddal, vagy baráttal.

A tréning díja: 50.000 Ft (Tehát ha ketten jöttök, akkor 25.000 Ft / fő) A tréning alatt a vendégem vagy üdítőre és egy kis rágcsálnivalóra.

100 % elégedettségi garancia! Ha nem tudunk jól együttműködni, vagy ha elégedetlen vagy, akkor visszakapod az tréning díját. Ugyanis az a célom, hogy örömmel gyere minden alkalomra; ‘AHA’ és ‘HŰHA’-élménnyel távozz, valamint új nézőponttal és megértéssel gazdagodj. Első találkozáskor átbeszéljük a részleteket.

Jelentkezéshez, időpont-egyeztetéshez hívj a +36703425733 telefonszámon, vagy írj az info@parkapcsolatitanacsok.hu -ra!

 

Könyvajánló:

Robin Norwood: Nők akik túlságosan szeretnek

“Amikor a saját gyógyulásod az első számodra, minden más megoldódik. Fordíts a saját változásodra – ami kivitelezhető – annyi időt és energiát, amennyit a partnered megváltozatására fordítottál – ami nem lehetséges.”

 

Byron Katie és Michael Katz: Szükségem van a szeretetedre – vagy mégsem?

“A könyvben vázolt módszer segítségével a szerző megmutatja, hogy ha meglazítjuk és kibogozzuk a csomókat, amelyek a mindannyiunkat gúzsba kötő, szeretetért, elfogadásért és elismerésért folytatott küzdelem hálóját tartják, eljuthatunk az igazi szeretethez, és kezünkbe vehetjük saját boldogságunkat!”

 

Eva-Maria Zurhorst: Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz

“Hamis illúzió abban bízni, hogy a következő partnerrel majd minden más lesz anélkül, hogy mi magunk változnánk. Ha elegendő bátorság van bennünk ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassuk szemléletmódunkat, nagy valószínűséggel be fogjuk látni: nem a társunk az oka a problémáinknak. Pontosan ott van nagyon sok tennivalónk, ahol a legnagyobb fájdalmat, gyűlöletet, sérüléseket, hidegséget, dermedtséget vagy ellenszenvet érezzük. Ezt a munkát pedig önmagunkon kell elvégeznünk, hogy házasságunk vagy párkapcsolatunk a valódi gyógyulás és szeretet színterévé váljon.”

 

Filmajánló:

A Vagina Monológok

“Nyelve őszinte és eredeti, a történetek lüktetően valódiak, igazi szereplőkkel, felismerhetően megtörtént események tapasztalatairól. Ensler figurái nők – fiatalok és öregek, feketék és fehérek, homo- és heteroszexuálisak, gazdagok és szegények. Történeteik nem véletlenül botrányosak – az élet maga botrányos.”